BCR feat Universal Music – Banking pe muzica ta

Excelentă inițiativa celor două companii!

Acum doi ani când am lansat magazinul online de muzică Moose.ro am căutat formule pentru a ieși din tiparul site-urilor standard gen ’trimite SMS de 1 euro și iei mp3’. Cred cu tărie că muzica online poate fi o alternativă la vânzarea de CD-uri (care sunt încă baza industriei muzicale în State și Europa de Vest) dar nu în modelul iTunes de 1 euro/mp3.

Revenind la BCR și campania “Banking pe muzica ta”

BCR a încheiat un parteneriat cu Universal Music prin care, în perioada 1 februarie – 31 mai 2011, posesorii de carduri bancare emise de orice bancă din România sau din străinătate care efectuează tranzacţii la bancomatele şi POS-urile BCR primesc la schimb melodiile preferate.

Melodiile se regăsesc disponibile pentru descărcare în format mp3, iar descărcarea melodiilor se poate efectua numai pe un dispozitiv hardware tip computer personal/notebook. Descărcarea melodiei aferente unei tranzacţii POS/ATM BCR se poate efectua în termen de 10 zile calendaristice de la data şi ora înscrise pe chitanţa tranzacţiei.

Astfel, este necesară înregistrarea pe bcr.getmusic.ro, unde poate fi descărcată în mod gratuit o melodie utilizând codurile unice de pe chitanţa tranzacţiei. Fiecare tranzacţie la orice ATM şi POS BCR beneficiază automat de o melodie gratuită.