Alte 10 site-uri de muzică gratuită si legală

Un articol de pe Mashable.com propune 10 noi site-uri cu muzică online pe care vă invit să le testați:

1. MySpoonFul.com

Site cu muzică underground, editorii aleg câte o trupă la 3 zile și o propun cititorilor. Inclusiv mp3-uri gratuite pentru download.

2. RCRDLBL.com

Un site pe care-l știu de vreo doi ani, se comportă ca un label digital care alege și propune câteva melodii noi pe zi, în general din domeniul alternative și indie.

3. Insound.com

Magazin online de dicuri vinil! Plus download mp3. Merită urmărit.

4. TheDownPlayer.com

10 melodii pe zi în format mp3, download imediat. Simplu și la obiect.

5. FreeMusicArchive.org

Un blog cu muzică și articole despre muzică. Toată muzica oferită gratuit spre download este legală.

6. mFlow.com

mFlow este în beta dar intenția e bună: un fel de Blip.fm (Twitter+Muzică) legat la rețelele sociale online. Din păcate site-ul nu funcționează încă în România datorită limitărilor de licențe.

7. Disrupt.fm

Serviciu online care nu se plânge de pirateria :-) online ci încearcă să scoată ce e mai bun din distribuția gratuită a muzicii pe internet. Mai exact, pe Facebook. Artiștii pun muzica pe site iar de fiecare dată când cineva descarcă melodia… buuuum! Apare playerul pe contul de Facebook.

8. SoundCloud

Mashable îl propune ca înlocuitor pentru MySpace – prima rețea socială cu muzică de succes internațional. Eu sunt fan SoundCloud și îl folosesc mereu pentru a promova variante de calitate înaltă a muzicii noastre, dar și pentru a descoperi muzică nouă.

9. OverClocked Remix

Site cu muzică din jocuri.

10. Ex.fm

Nu e un site, este un plugin de Chrome care îți descarcă automat mp3-urile de pe site-urile pe care le vizitezi. Astfel încât, după un timp vei avea o librărie extinsă de muzică adunată de pe net. Dacă folosești Chrome te rog să-mi spui cum ți se pare