Împlinesc 6 ani de Suedia

Acum doi ani recunoșteam că îmi place Saab. Acum 6 ani îmi cumpăram primul Saab.

De ce îmi iubesc mașina? De ce am ales Saab când puteam alege aproape orice îmi dorea inima?

În 2004 aveam doar 24 de ani dar deja viața îmi oferise mai mult decât visasem vreodată: albume de succes, emisiuni TV cu recorduri de audiență, concerte cu mii și zeci de mii de oameni, vacanțe în locuri exotice. Bucurie. Bani.

Dar viața mea era un tăvălug continuu de stress, drumuri, nopți în studio, muncă, interviuri, petreceri… Nu aveam clipe de respiro, nu aveam zile în care să mă ocup de mine, dincolo de viața profesională.

Îmi doream ceva care:
– să îmi aducă confort și satisfacție în fiecare zi
– să fie unic, să fie altfel
– să îmi dea adrenalină
– să mă facă mândru
– să fie suedez*

Am ales Saab și n-am regretat niciun moment…

Pe stradă capetele se întorc după mașină, cunoscătorii își schimbă părerea despre mine când află, am singurul Saab din cartier și printre puținele din România. La service mă duc doar când am revizii de făcut și mereu primesc cadouri de la ei (tricouri, brelocuri, lanterne personalizate, wifi gratuit etc.) Nu e niciodată coadă pentru că sunt puține mașini în oraș, așa cum ziceam.

Știu că pot părea show-off dar măcar defectul :-) acesta să-l am dacă de băut nu beau, țigări nu fumez și droguri niciodată.

Experiența de a conduce un Saab este unică, de la contactul așezat între scaune ca la avioane până la cutia de viteze flexibilă și senzația că faci parte dintr-o comunitate selectă.

Ai avut ocazia să conduci un Saab?

Cum te-ai simțit la volan? Sau cum ai vrea să fie mașina visurilor tale? Aștept comentariile voastre mai jos, cel mai bun comentariu câștigă un premiu oferit de Auto Cobălcescu – noul dealer Saab în România.

Și intră pe noua pagină oficială Saab pe Facebook unde poți câștiga un Weekend Saab oferit de Auto Cobălcescu!

Ce castigi?

Concursul este unul jurizat și există două premii.
– Premiul pentru cea mai bine povestita experienta pe un blog este un weekend SAAB, adica o excursie la munte, cu cazare la un hotel de 4 stele, in compania unui model SAAB.
– Acelasi premiu este oferit si pentru cea mai bine povestita experienta SAAB de pe pagina de Facebook dedicata SAAB.

Concursul pe Facebook ține până pe 13 martie.

* Suedia: țara unde fetele sunt blonde, oamenii sunt fericiți și bogați, țara care ne-a dat ABBA și Max Martin, unde s-a inventat airbag-ul și centura de siguranță