VIDEO: Testând A.R. Drone

V-am spus acum o săptămână că am primit o jucărie fooooarte tare la test, cu câteva zile înainte să fie disponibil în România, în exclusivitate prin Orange.

Din 25 februarie este disponibil pe Orange.ro și eu m-am jucat puțin cu el într-o încăpere. Pereții au fost ’dușmanii’ elicopterului dar el nu s-a supărat, făcând față loviturilor datorită învelișului special.

M-a uimit ușurința cu care l-am pilotat folosind un iPhone 3G! Practic de la primul zbor lucrurile erau clare și comenzile foarte ușor de aplicat. De asemenea, AR Drone poate fi pilotat prin mai multe aplicații, foarte simpatice și ele. Unele îți oferă posibilitatea de a înregistra video imaginile pe care le ia elicopterul cu cele 2 camere (una în față, alta îndreptată înspre pământ).

Iată și o filmare demonstrativă pe care am găsit-o pe site-ul oficial, unde telecomanda este un iPad.

Și mai distractiv este modul Two-Player cu aplicația AR Pursuit, unde doi piloți cu două elicoptere se luptă folosind augmented reality! Wow! Vezi un film demonstrativ aici!

Sunt pasionat de gadget-uri și cred că A.R. Drone este o invenție extraordinară, mai ales dacă ai deja un iPhone sau un iPad. Și o curte spațioasă :-)

Poți afla mai multe despre Drone și poți să îl cumperi pe Orange.ro