Antreprenoriat – Marius Ghenea

Ieri am fost prezent la Intercontinental la lansarea primei cărți a lui Marius Ghenea – “Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”

Pe Marius îl știu din perioada de început a afacerii Flamingo, business pe care l-a creat în studenție alături de doi colegi de facultate. În câțiva ani Flamingo a devenit o rețea de electronice pan-europeană, a cumpărat Flanco și a fost listată la Bursă. Marius a devenit astfel unul dintre cei mai bogați oameni din România!

Îl urmăriți săptămânal la Arena Leilor – TVR2 și mai nou pe Twitter!

Informatiile din carte sunt, cred eu, utile pentru orice antreprenor, dar si pentru cei care se gandesc sa urmeze in viitor aceasta cale sau chiar pentru cei care nu sunt antreprenori, dar sunt implicati in orice alt mod in activitatile antreprenoriale din Romania.

Documentarea pentru carte a implicat atat cursurile de entrepreneurship pe care le predau la scoli de business executive MBA (CEU Business School si acum la Maastricht School of Management) cat si experienta acumulata in Arena Leilor sau mai recent in Schoolforstartups dar mai ales experienta din ultimii aproape 20 ani de activitate antreprenoriala personala.