Mai joacă Belodedici si Bumbescu la Natională?

Așa răspunde Mihai când cineva îl întreabă despre fotbal :-)

Este modul lui de a spune că nu e microbist. Iar eu și mai puțin decât el! Dar asta nu pentru că nu mi-ar surâde ideea unui meci (la televizor) ci pentru că, de la Belodedici, Hagi și Lăcătuș fotbalul m-a dezamăgit constant. Dar știi cum? de fiecare dată, la fiecare meci pe care l-am mai prins, la fiecare știre sportivă de la TV, la fiecare scandal cu fotbaliști drogați.

Așa că am tresărit un pic când am citit la Chinezu fraza următoare: Toți ne dorim fotbal adevărat!

Și voi vă doriți fotbal adevărat? Și eu…

Așa că mai dau o șansă fotbalului, cu speranța că voi trăi fericirea și emoția pe care am trăit-o în 1990 și în 1994 când ne strângeam în brațe cu lacrimile în ochi și ieșeam în stradă de fericire după fiecare victorie românească.

1000 de români pasionaţi de fotbal, peste 2000 de km şi peste 40 de zile de desfăşurare, acestea sunt coordonatele Drumului Mingii.

Cei 1000 de romani, sustinuti de legende ale fotbalului romanesc precum Balaci, Belodedici, Cartu, Camataru si Bumbescu îşi vor dovedi ataşamentul faţă de valorile Fotbalului Adevărat mergând câte 2,5 km cu mingea la picior. De pe margine îi vor susţine toţi cei care cred în fotbal.

Ne oprim din mers la Finala Cupei României, unde unul dintre cei 1000 va fi cel care va da pasa de start alături de legende. Astfel, suporterii vor arăta unei ţări întregi că îşi doresc fairplay, dedicare şi pasiune atât pe teren, cât şi în tribunele stadioanelor.

Înscrie-te în campania Drumul Mingii