BLOGS: Cristi China a convins BCR să se lase pe mâna bloggerilor

Săptămâna asta mai facem un pas pentru propășirea blogosferei românești :-) Chinezu a reușit să convingă o mare companie românească [una dintre cele mai respectate din online] să se lase pe mâna bloggerilor!

E un pas mare și simt că bloggerii au devenit main-stream, în sfârșit și în România! Campaniile s-au adunat frumușel, agențiile vor implicarea blogurilor, clienții înțeleg specificitatea domeniului. S-au schimbat multe de acum 5 ani când Radu Ionescu se întâlnea cu Catastif și Manafu și visau la viitorul blogurilor :-)

Pentru a arăta beneficiile produsului său de refinanțare, banca oferă ocazia bloggerilor doritori să intre în campania sa.

Ce trebuie să facă bloggerii?
Pentru început va trebui sa te inscrii în Blogal Initiative. O poti face pe site sau la adresa contact@blogalinitiative.ro.

Fiecare blogger care vrea să participe la campanie va primi un brief despre produsul de refinanțare al BCR și obiectivele pe care le urmarim cu această campanie. Dacă se decide să participe, va trebui să scrie pe blog părerea lui despre produsul BCR și despre modul în care crede că acest produs ar putea fi promovat.

Ce câștigă bloggerii?
1.500 de euro + 2 iPad + 8 telefoane HTC.

Campania se desfășoară în perioada 6 iunie – 4 iulie

Mai multe articole despre această campanie online: Cristi China, Blogal Initiative, Titus Blog, Bobby Voicu, Cristi Manafu, Arhi.