GEAR: Freaka da Disk (Parazitii) endorser DJ Super Store

Magazinul de echipamente muzicale DJ Super Store anunță colaborarea cu DJ-ul trupei Paraziții, celebrul Freaka da Disk!


Parazitii, una dintre cele mai influente trupe de hip-­‐hop din Romania, cunoscuta pentru abordarea nonconformista a muzicii, s-a accesorizat cu produse digitale de la DJSuperStore, asociindu‐si astfel imaginea cu cei mai important distribuitori de echipamente de DJ din Romania.

DJSuperStore le‐a oferit echipamente de ultima generatie, pentru a isi putea imbunatatii performantele in concertele live.

Astfel, sub numele Fraka, freaca digital – Frakadadisk, unul dintre cei mai cunoscuti DJi de hip-hop, renumit pentru scatchurile realizate in timpul concertelor, DJul trupei Parazitii, a intrat in gasca DJilor care folosesc echipamente digitale si unul dintre cele mai bune software de mixat pentru DJ – Traktor Scratch Pro 2.

La fel, Freaka a fost “accesorizat” cu inca 2 midi controllere care ii vor usura munca si ii vor permite mai multe facitilitati pentru creativitate in timpul concertelor – Native Instruments Traktor Kontrol X1 si Akai MPD 18. Toate acestea au incaput in cel mai popular bag de dj – Ortofon Digibag. Mai mult de atat, trupa Parazitii va fi sustinuta tehnic de DJSuperStore.