COMEDY CENTRAL: The Roast of Charlie Sheen

Când am fost în New York ultima oară și am avut timp să scap de prea-celebrele atracții turistice [pe care le mai văzusem] am descoperit că există un singur post TV din cele 890 de posturi pe care americanul le are pe cablu.

Comedy Central.

Acest post nu are emisiuni plictisitoare, nu are ore moarte, nu are zile mai importante și zile mai slabe. Oricând dai pe Comedy Central vezi ceva distractiv: Al Bundy, Seinfeld, Futurama, Jeff Dunham, South Park, Friends, Cheers etc. etc.

Și desigur emisiunea eveniment: The Roast.

Eu am aflat de Roast o dată cu emisiunea dedicată Pamelei Anderson.

The Roast este un show de umor unde mai mulți actori de comedie [stand-up comedianți, dar nu numai] îl perpelesc pe invitatul serii. Trebuie să ai mult umor și relaxare să poți face față valului de glume, umilințe și înjurături, dar rezultatul are mare succes la public!

Și cum Charlie Sheen este vedeta anului în tabloidele din Statele Unite, iar serialul din care a fost dat afară va reîncepe fără el mâine, ce s-a gândit concurența? Să difuzeze în aceeași zi o emisiune specială dedicată actorului:

PS: gluma de la final referitoare la faptul că tatăl lui Charlie ar fi președintele SUA trimite la serialul The West Wing, unde Martin Sheen joacă rolul de președinte.