CONCURS: Câstigă o invitatie dublă la The Manhattan Transfer

Pe 11 noiembrie aveți șansa de a merge la concertul din București a celebrului grup jazz fusion The Manhattan Project de la Sala Palatului.

Hai să fim un pic creativi la acest concurs!

Regulament în doi pași:

1. Promovează acest articol într-un tweet pe Twitter, status pe Facebook sau articol pe blogul tău.

2. Comentează mai jos și spune-mi care sunt atuurile pe care jazz-ul le are în raport cu alte stiluri muzicale [rock, pop, dance, electronic, folk, hip-hop etc.] și de ce e important ca jazz-ul să facă parte din muzica acestor vremuri.

Aștept comentariile voastre până în 4 noiembrie 2011.


Tim Hauser, Erin Dickins, Marty Nelson, Gene Pistilli si Pat Rosalia sunt cei care au pus bazele grupului The Manhattan Transfer la inceputul anilor `70, in New York, Tim Hauser fiind singurul membru prezent si astazi in componenta trupei care a suferit mai multe schimbari de-a lungul timpului.

Concert The Manhattan Transfer, pe 11 noiembrie, la Sala Palatului. Biletele pentru acest eveniment vor putea fi achizitionate incepand de miercuri, 9 martie, din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, de pe www.myticket.ro sau din reteaua www.biletoo.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 85, 105, 135, 165 si 205 de lei.

———-

Concurs organizat de Emagic.