FUN: Robotzi – sezonul 2

Parcă s-a mai dus din frenezia cu care românii așteptau fiecare episod nou din Robotzi , în fiecare joi! Asta nu înseamnă că Mo și F.O.C.A. nu mai sunt amuzanți, dar ne-am obișnuit cu ei :-)

[ Aici poți urmări ambele sezoane Robotzi ]

Echipa Creative Monkeyz s-a luptat mult să șteargă copiile episoadelor de pe YouTube și a reușit [într-o proporție satisfăcătoare, dar nu 100%]. La momentul respectiv ne-am împărțit în două tabere: cei care spuneam că YouTube-ul face bine serialului pentru că acolo sunt milioane de utilizatori și acolo au dat lovitura VS cei care spuneau că un site oficial e o idee mai bună pentru că poate fi mai ușor de monetizat.

Când s-au mutat pe site-ul lor s-a întâmplat ca la eMag în Vinerea Neagră :-) A căzut tot site-ul. În următoarea perioadă au rezolvat această problemă și cred că fanii serialului Robotzi nu au fost prea supărați.

Se vede și din succesul lor de pe Facebook: peste 500.000 de fani!

Sunt curios dacă alegerea lor le aduce bani frumoși, pentru că expunere cu siguranță le-a adus. Victor Kapra susține că mișcarea video online nu are succes în România, dar eu cred că suntem abia la început și că lucrurile, iată!, se mișcă în direcția bună. Cel puțin dacă ne luăm după numărul de bannere de pe creativemonkeyz.com :-)

PS: aș fi pus clipul de pe contul oficial Robotzi de pe VIMEO dar au interzis și embed-ul… Asta chiar e paranoia.