GADGET: SMS 50 Cent – căsti produse de Curtis Jackson



Dr.Dre are un mare succes cu căștile Beats by Dre, atât în videoclipurile muzicale și în rândul fanilor hip-hop, dar și pe piața de echipamente audio. Se pare că există o cerere pentru aparatură muzicală pentru pasionații de muzică, pentru audiofili [media playere, computere, laptopuri, căști]. Asta spune și estimarea de aproape 1 miliard de dolari pe care HTC a cumpărat 51% din companie, în vara acestui an :-)

Există o piață din ce în ce mai mare de ascultători care își doresc calitate superioară și cheltuie bani pe această calitate. Beats by Dre nu sunt doar niște căști cu brand-ul celebrului rapper, sunt chiar niște căști bine făcute care, în sfârșit, arată cool! Dre se pare că nu se oprește aici și investește în continuare în calitatea sunetului, vezi colaborarea cu HP.

Dacă există piață, există bani, există cerere… de ce n-ar lansa și 50 Cent propriile căști: Street by 50?

Sunt curios ce succes va avea și dacă are destui bani să facă product placement mai agresiv decât Dr.Dre – urmăriți toate videoclipurile hiturilor americane, nu există clip în care să nu apară aceste căști! [îți dai seama câte zeci de milioane de dolari s-au investit promovarea în sutele de videoclipuri?]
Citește și articolul de pe FastCompany.com despre inițiativele antreprenoriale ale artistului.

Vezi mai jos câteva cadre cu căștile Beats în videoclipurile muzicale: