ONLINE: Chill.com – un Pinterest dedicat clipurilor si filmuletelor

Chill.com front page
Pinterest este site-ul cu cea mai mare creștere în ultimele luni și a început să fie folosit și în România. E simplu să salvezi [pins] fotografii și infografice pe care le găsești pe internet și să le organizezi în categorii [boards]. E un fel de blogging pentru cei care nu au răbdare să scrie articole ci doar vor să împartă și să descopere.

Pe Pinterest colecționezi în general fotografii mari și clipuri de pe YouTube, dar conținutul video nu este principala atenție a utilizatorilor aici. Așa că este loc pentru Chill.com – un site unde poți descoperi/salva filmulețe amuzante, videoclipuri muzicale, emisiuni TV.

Citește FAQ de pe Chill.com

Este adevărat că avem YouTube și Vimeo și Trilulilu și chiar Facebook, dar modul în care Chill este mult mai bine gândit pentru video, cu colecții, teme, tag-uri și topuri care te ajută să descoperi conținut interesant.

Design-ul Chill este aerisit, butoanele sunt mari și întreg site-ul miroase a Pinterest – ceea ce e bine, pentru că ne place acest mod de organizare.

Dă un search după Seinfeld sau Gabriel Iglesias sau Pablo Francisco și ai glume pentru toată noaptea… Eu am căutat preluări după Michael Jackson și am fost uimit câte cover-uri bune am găsit!



Sau te poți duce la pagina celor mai populare clipuri ale zilei.

Este adevărat că există foarte multe clipuri și emisiuni interesante pe internet dar cine are timp să le caute? Ideea Chill.com este să filtreze cele mai interesante materiale video prin intermediul prietenilor tăi din rețea și să-ți ofere recomandări apropiate de gusturile tale. Acele din imensul car cu fân :-)

Fă-ți cont pe Chill.com – durează două secunde prin Facebook Connect.

Follow me on Chill / Chill pe Twitter