MOBILE: Shakira si Jay-Z investesc în Viddy – Instagram pentru filmări

Prezentarea de mai sus explică foarte bine ce face această aplicație pentru iPhone. În curând va exista și o versiune Android. Dar până atunci compania din spatele Viddy a anunțat că a primit 6 milioane de dolari în februarie de la mai mulți investitori, printre care Shakira, Jay-Z și Overbrook – o companie fondată de cântărețul și actorul Will Smith.

Aplicația are deja peste 10 milioane de utilizatori, mulți dintre ei artiști. Se pare că genul acesta de mici filmulețe este preferat de cântăreți și că Viddy se poziționează ca un Instagram dedicat scurtelor filmări. Și cumInstagram a fost vândut pe 10 miliarde de dolari către Facebook, îți dai seama că toată lumea este acum cu ochii pe acest domeniu al aplicațiilor mobile! Inclusiv vedetele de la Hollywood și artiștii celebri.

Via Hypebot.com

Viddy live video site

Pe site poți găsi ultimele înregistrări și filmulețele utilizatorilor pe care îi urmărești, deci Viddy.com este și o mică rețea socială. Dar cel mai mare succes îl are pe Facebook, pentru că Viddy folosește perfect noul Timeline lansat acum o lună.
Poți filma folosind telefonul mobil dacă te încadrezi în cele 15 secunde. Secunde de celebritate, nu minute :-) cum zicea Andy Warhol în 1968…



Pentru mai multe informații despre actorii și cântăreții care investesc în tehnologia digitală vezi interviul cu Ashton Kutcher din NY Times și articolul despre Will.I.Am.