De ce este bun cu adevărat Facebook-ul




Internetul nu a existat mereu. Știu, pentru mulți dintre noi pare incredibilă o viață fără Google, forumuri, bloguri, messenger, email. Dar o dată cu apariția Internetului oamenii au ajuns mai aproape unii de ceilalți. Folosită cu cap, această imensă rețea de calculatoare, această infintă bază de date ne face viața mai ușoară, mai frumoasă.

99% din timpul petrecut online este ocupat de poze amuzante cu pisici, glume reșapate, bârfe despre pseudovedete. Dar 1% nu este așa puțin, până la urmă.

Vă invit să folosiți acest 1% din timpul vostru ca să citiți povestea lui David.

Facebook-ul nu e bun pentru că avem ce face în pauzele de la serviciu sau pentru că ne ocupă timpul seara, înainte de culcare. Nu doar pentru asta… Facebook-ul este și platforma unde o mână de oameni inimoși s-au adunat pentru a ajuta un copil. Intrați pe pagina aceasta pentru a vedea ce frumos pot colabora oamenii pentru alți oameni.

Pana pe 15 mai 2012 puteti vira 2% din impozitul pe venitul de anul trecut in contul deschis de Asociatia Sprijin pentru Viata, pentru DAVID. Formularul il puteti gasi aici. Odata completat, acesta trebuie depus la Administratia Financiara de care apartineti sau prin posta, recomandat. Va multumim!