ONLINE: Un share pentru Serban Ionescu


serban ionescu

ZorileStore.ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15.05 – 15.06.2012 pentru actorul Serban IONESCU. Mai mult, vom face o sectiune pe pagina noastra de pe Facebook dedicata acestei actiuni umanitare si pentru orice share al respectivei informatii vom mai dona inca 0.5 lei. Lucram in aceasta actiune impreuna cu unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri si care au decis sa se alature campaniei noastre.
Later edit: Un comunicat de la zorilestore.ro zice că ”Datorita implicarii voastre am strans suma de 100 de milioane de lei (10.000 RON) in mai putin de 5 ore. Acesta a fost bugetul maxim pe care compania noastra l-a alocat actiunii pe Facebook. Nu putem suplimenta acest buget destinat share-ului pe Facebook, dar vom dona 1% din cifra de afaceri in perioada 15.05 – 15.06.2010 pentru a suplimenta fondurile. Va multumim inca o data si va asteptam pe site!”

Serban Ionescu a fost rapus de o banala muscatura de capusa. Este trist cand mama sa de 80 de ani il ajuta. O mama nu ar trebui sa-si vada copilul in felul asta, cu atat mai putin ca ea sa fie nevoita sa-l ingrijeasca la asta varsta, cand poate ar trebui sa fie tocmai invers. Nu poate sa manance, sa se spele sau sa se ridice de unul singur. Cei mai multi nu am rezista, dar el inca zambeste si lupta, chiar daca atunci cand il privesti in ochi, tristetea nu si-o poate ascunde.

“Gandesc singur. E si un mare avantaj si un mare blestem, pentru ca vezi singur cum corabia ta esueaza. De sase – sapte luni sunt intr-o permanenta competitie cu boala asta. E un musafir neplacut, am luat-o ca pe o doamna care s-a indragostit”, a spus actorul. Tratamentul lunar ajunge la 1500 dolari. Haideti sa fim sinceri, cati dintre noi s-ar descurca sa faca rost de banii acestia?

Mai mult decat un simplu share pe Facebook, poti intra acum pe ZorileStore si la orice comanda, indiferent cat de mica sau de mare, vom dona 1% din valoarea acesteia catre contul deschis de rudele actorului Serban IONESCU. Cumpara ceva simbolic si ajuta-ne sa sprijinim un actor mare care are nevoie acum de ajutorul nostru. Alatura-te actiunii demarate de ZorileStore impreuna cu alti bloggeri sau persoane din online, cunoscute sau mai putin cunoscute, care au decis sa ne sprijine.

Tu ce faci cu un share?