Fetele bune (mai) iubesc băietii răi?

James and Jim - danone

Întreb pentru că așa era pe vremea mea

Când eram eu în liceu [în preistorie, când mobilele nu existau iar mIRC-ul abea apărea] fetele cele mai drăguțe erau moarte după golani: băiatul cu părul lung și soios care se visa Kurt Cobain, băiatul cu mustăcioară care trăgea de fiare, băiatul din a 12-a care nu prea trecea pe la școală. Nu tre‘ să vă mai zic că eu eram ultimul pe lista popularității, eu – tocilarul grăsuț și timid.

Norocul meu a fost că mi-am făcut trupă și am început să scriu povestiri romantice la revista liceului, că așa și-au mai întors ochii și fetele la mine! Chit că trăgeam tare la olimpiadele de fizică și de informatică în continuare, dar pantalonii largi și versurile curajoase erau mai importante în ochii [și inimile?] liceencelor.

Revin cu întrebarea din titlu: fetele mai sunt atrase de tipul macho?

Știi de ce întreb? Pentru că, după mii de filme cu băiatul rebel [eventual motociclist și cu țigara în colțul gurii] care dă pe spate fata frumoasă [de preferință blondă, înaltă și slabă, cum nu găsești în America decât în filme] mie mi se pare că lumea s-a schimbat total.

black book blog.png

Gata!

Acum Mark Zuckerberg este idolul puștanilor. Și el n-are nici motocicletă, nici nu fumează, nici nu a sărit peste învățătură. Dimpotrivă, a studiat la una dintre cele mai tari universități din lume și a stat mai multe ore cu ochii în monitor decât noi toți. Sau decât James Dean :-)

Să vă mai spun despre modestul Steve Jobs, buddhistul miliardar? Cu bluza neagră, jeans și pantofi de sport a schimbat lumea fără să fie un băiat rău precum Axl Rose.

Apropo de muzică, băieții răi au dispărut aproape complet! Chris Martin de la Coldplay nu bea alcool și este vegetarian. Halal rocker, ar strâmba unii din nas!

Văd și în peliculele de succes: “The Big Bang Theory” este un serial care se învârte în jurul a patru tocilari pasionați de benzi desenate, jocuri pe calculator și teoria corzilor. Jim Parsons – Cel mai mare tocilar dintre ei a primit premiul Emmy doi ani la rând.

Mark, Steve, Chris și Jim îmi dau speranța că liceanul timid și pasionat de informatică de acum 16 ani e la modă în sfârșit! Sau fetele iubesc tot băieții răi, ca pe vremuri?

La voi în liceu cum era? S-a schimbat ceva de atunci?

———————————————————-

Poți participa și tu la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso, scrie un articol pe tema săptămânii dintr-o perspectiva “sweet” sau “fresh”. Invită-ți cititorii pe Lovedebates.ro pentru a alege dacă articolul tău este fresh sau sweet, cu un share sau un tweet, și voturile cititorilor tăi te vor duce mai sus în top! Vezi topul articolelor pe site-ul LoveDebates.ro. În fiecare săptămână juriul concursului va premia cu 100 de euro cel mai bun articol, iar la finalul campaniei Danone oferă o excursie la Roma!

Regulamentul complet îl poți citi aici.