OFFLINE: Colectează selectiv ca să fie bine… Si ca să câstigi un Ford KA!


Colecteaza selectiv

La sediul central [virtual] al Înaltului Comandament 2.0 s-au adunat câțiva oameni din blogosferă și au inventat o campanie care cheamă bloggerii la treabă! Oamenii aceștia sunt Andi Moisescu, Vlad Petreanu, Cristian Manafu, Bogdan Naumovici, Cristian China-Birta, Marius Matache, Vlad Dulea și, cu voia Dvoastră, Florin Grozea.

Așa că… la treabă! Dacă ești blogger scrie un articol despre acțiunea SelecteazăSelectiv.ro și înscrie-te într-unul dintre Comandamente.

Campania se desfasoara la punctele de colectare între 25 iunie si 28 iulie. Punctele de colectare selectiva din orasele care participa la campanie se gasesc aici http://www.ecoromambalaje.ro/harta_colectare_selectiva.php.

Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi câştigat prin tragere la sorţi dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899

Informații:

– Cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deseuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Castigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o bratara reflectorizanta pentru biciclisti, o minge de plaja, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continua sa colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie inscris pe siteul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899.

– Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi castigat prin tragere la sorti dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899

– Lista orașelor care participă în acțiune : Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.

Regulamentul complet îl poți citi pe BlogalInitiative.ro