OFFLINE: Cine mai vine la Best Fest?


Best Fest 2012 poster

Mai sunt câteva zile până la week-end-ul de foc pregătit de Emagic pe 6, 7 și 8 iulie. Artiștii internaționali invitați anul acesta la Best Fest 2012 nu trebuie ratați, cei mai importanți fiind Garbage, Pulp și Royksopp. Dar și artiștii români sunt bine aleși, în special vreau să laud ideea organizatorii de a aduce trupa BUG Mafia pentru un concert în are liber, așa cum bucureștenii n-au mai văzut de ani de zile!

Am văzut Mafia de multe ori în cluburi și vă promit că băieții o să vă placă în aer liber, și o să cântați în cor toate versurile :-)

Dar Best Fest nu este doar un eveniment cu concerte! Week-end-ul este gândit ca o adevărată mini-vacanță, poți veni cu cortul sau să închiriezi un cort sau o rulotă chiar acolo. Barurile și mini-market-ul sunt deschise non-stop, așa că nu vă fie teamă că veți rămâne fără provizii.

Îmi place de asemenea locația aleasă, în comuna Tunari, lângă lac… Orice festival care se respectă în Europa se ține în afara orașelor, acolo unde poți da muzica tare, poți campa și ai loc de scene, baruri, distracție, parcare. Deși pare departe vă promit că nu faci mai mult de 20 de minute din centrul Bucureștiului.

O prezenta controversata si apreciata deopotriva, cu un palmares greu de egalat, B.U.G. Mafia pregateste fanilor un eveniment cu adevarat special: la aproape 10 ani de la ultimul concert sustinut in aer liber, in capitala, trupa va urca pe scena principala aB’ESTFEST SUMMER CAMP 2012, Ciuc Pemium Stage, impartind scena cu capul de afis al serii, Garbage!

Lista completă a artiștilor invitați o vedeți aici.