Gând despre echipă


Colaj concerte Hi-Q live 2012

Vineri m-am simțit rău, probabil de la o intoxicație alimentară, nu știu… Dar așa rău că am stat chircit tot drumul spre Botoșani și am dormit toată ziua. Seara când m-am urcat pe scenă nu eram deloc în apele mele și probabil asta s-a văzut.

Cântând și încercând să fac față căldurii și efortului fizic am realizat câteva lucruri:

– ce bine este să ai mai mulți vocaliști în trupă! Dacă aș fi fost un artist solo nu aș fi putut urca pe scenă în seara aceea.

– fiecare concert live este altfel! Energia și interpretarea depind în foarte mare măsură de starea artistului de pe scenă, chit că el cântă aceleași melodii la fiecare seară.

– ce diferență între concertele pop/rock și gig-urile DJ-ilor! Succesul unui concert cu band depinde în 90% de artiști și mai puțin de melodii, succesul unui gig depinde de melodiile alese de DJ – din acest motiv chiar și cei mai mari DJ din lume uneori își înregistrează set-ul de înainte.

– ce bine e să ai succes! Am intrat distrus în concert, iar după o oră de “încasat” energie și zâmbete de la public am încheiat concertul ca un om nou, un om sănătos.

– cine s-o fi gândit să pună un generator lângă scenă? Timp de o oră am respirat gaze de eșapament. Exact ce-mi trebuia pentru starea în care eram :-(

ce echipă faină am adunat în acești ani! O celulă slabă [în acea seară celula slabă eram eu] este susținută de restul organismului.

– ce norocos sunt.

Noapte bună.