Jerry Seinfeld revine cu un nou serial de comedie… online!


Jerry Seinfeld a pus punct serialului care îi purta numele în momentul în care era comedia cu cel mai mare succes din Statele Unite, și probabil din întreaga lume. Apoi s-a întors la stand-up comedy, propunându-și să nu facă nicio glumă din milioanele de glume din serial, poante cunoscute pe de rost de fani. Și-a reconstruit un show pornind iar de jos.

Și pentru că americanii știu să facă bani și din piatră seacă [fac un film despre istoria acelei pietre seci] Seinfeld a realizat o peliculă reality-show care documentează acest drum de la cluburile mici de improvizație înapoi la turneele naționale cu casă închisă: Comedian. Link IMDB aici.

Actorul nu prea se pricepe la tehnologie și Internet, așa cum a declarat în nenumărate emisiuni. Dar cei din jur l-au convins totuși să lanseze un site unde să publice momente din serial și din alte emisiuni, câte un episod pe zi – JerrySeinfeld.com.

Acum câteva zile am dat de o nouă producție online care îmbină comedia cu interviul și reality-show-ul: Comedians in Cars getting Coffee.

Primele două episoade au ca invitați două nume mari ale comediei mondiale contemporane: Larry David [producătorul serialului Seinfeld și actor/regizor/realizator al serialului Curb Your Enthusiasm] și Ricky Gervais [comicul britanic care a dat lovitura în America cu serialul The Office și apoi cu seria de animație The Ricky Gervais Show].

Vă invit să rădeți foarte tare!