OFFLINE: Mega Image oferă premii muzicale prin Universal Music



Îmi place cum se mișcă filiala românească a casei de discuri Universal Music! Nu trece luna fără o campanie simpatică. Țineți minte campania cu BCR? Sau implicarea în Trilulilu/Zonga?

Pe 23 august 2012 s-a lansat promoția MegaMusic în colaborare cu magazinele Mega Image. Site-ul oficial aici.

Participanții au șansa să se întâlnească cu un artist celebru al casei de discuri [nu e foarte clar dacă este vorba de un artist român sau chiar despre solistul Maroon 5, cum arată reclama] sau să câștige unul dintre următoarele premii: 8000 de CD-uri și DVD-uri, 1500 de tricouri și 496 de premii surpriză.

Regulamentul complet îl puteți citi aici.

Vreau să văd mai multe case de discuri implicându-se activ în distribuția produselor muzicale, mai ales de când magazinele de muzică au dispărut iar raioanele dedicate produselor muzicale s-au împuținat drastic!

————————

Campania Mega Music se deruleaza intre 23 august si 14 noiembrie 2012. Clientii Mega Image vor fi recompensati cu milioane de premii muzicale. In urma tragerii la sorti, patru dintre ei vor putea sa isi intalneasca unul dintre artistii preferati.

Exista doua posibilitati prin care clientii Mega Image pot intra in posesia pachetelor de carduri Mega Music, fie prin cumpararea oricaror produse in valoare de minim 40 de lei (oferta valabila in perioada 23 august – 19 septembrie), fie cumparand produse semnalizate la raft cu simbolul Mega Music. În pachetele primite gratuit la casele de marcat se gasesc cate trei carduri, din care una contine un cod promotional. Fiecare cod ofera un premiu instant – posibilitatea de a downloada o melodie, la alegere, sau unul din celelalte 9.996 de premii constand in: 8.000 de CD-uri si DVD-uri, 1.500 de tricouri cu artisti si 496 de premii muzicale supriza. Orice cod inscris garanteaza intrarea in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 4 mari premii – o intalnire cu unul dintre artistii favoriti.

Pentru a afla ce au castigat, clientii trebuie sa isi inscrie codurile in aplicatia Mega Music de pe pagina de facebook a Mega Image (facebook.com/megaimageromania). Colectionarii au la dispozitie 150 de carduri cu artisti, printre care se regasesc cardurile speciale cu autograf, precum si suporturi in care poate fi pastrata colectia, disponibile la standurile Mega Music din magazinele Mega Image.