TRUPA Taxi – trilogia se încheie cu Iubibila




Prima dată am auzit “Cele două cuvinte” și toată România și-a adus aminte de Trupa Taxi și de Dan Teodorescu. Că îi iubeam dar uitasem un pic, nu-i așa?
Apoi trilogia a continuat cu “Non stop” – un cântec și un videoclip realizat în aceeași manieră, după aceeași rețetă. Promovarea pe internet a fost și de data aceasta foarte bună, videoclipul devenind în scurt timp viral.


Personal videoclipul numărul doi mi s-a părut mult mai slab, mai diluat, dar asta și pentru că surpriza trecuse și ne așteptam cu toții la o continuare. Totuși fița celui de-al doilea single a fost strofa lui Răzvan Simion care astfel debutează în muzică.

Acum câteva zile Facebook-ul a explodat din nou o dată cu cel de-al treilea videoclip – “Iubibilă”. Cuvântul inventat de Dan Teodorescu [unul dintre cei mai tari textieri români de după Revoluție] are șanse să intre în vocabularul românilor și să rămână acolo, ceea ce arată cât de mare este efectul pe care o melodie bună o are asupra societății actuale. O performanță pe care puțin artiști reușesc să o atingă!



Trupa Taxi celebrează această trilogie pe 3 octombrie printr-un concert la Sala Palatului.

Care este piesa voastră preferată de la Taxi? Este una dintre cele trei de mai sus sau o melodie mai veche? Care?