CONCURS: Patru bilete+popcorn la Plaza Movieplex



Duminica trecută câțiva norocoși s-au distrat în Club 99 cu doi comedianți englezi – MATT GREEN și NICK REVELL. Trebuie să vezi live niște artiști englezi ca să înțelegi ce înseamnă adevăratul “umor englezesc”. Vă zic eu câteva caracteristici: este mult mai subtil decât Țociu și Palade, mult mult mai subtil, cam cu 120 de ani mai subtil… Și e deseori atât de sec încât te întrebi dacă tocmai ai auzit o glumă sau a fost doar o frază absurdă scăpată din greșeală. Sau, și mai rău, te gândești că nu-ți prea merge mintea și nu te-ai prins de glumă, pentru că lumea râde în sală…

Multe glume englezești nu trezesc în români reacții puternice decât dacă știi foarte bine limba Reginei și asta este, din păcate, un impediment pentru a gusta la adevărata valoare un show live. Totuși, Matt Green și Nick Revell au fost o gură de aer proaspăt și am auzit că ai noștri comici și-au luat notițe la fața locului.

E momentul pentru următorul concurs oferit de InZonaTa.ro!

CONCURS

Ofer DOUĂ invitații duble pentru doi dintre cititorii blogului meu! Întrebarea este: care e filmul tău preferat din 2012 și de ce?

Data limită pentru comentarii: luni 1 octombrie, ora 16:00.

Succes!