BLOGS: Articole pe care le recomand – 8 noiembrie 2012


book blog

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk se pregătește pentru marele concert de la Sala Polivalentă din 14 noiembrie. Are emoții, ca orice artist înainte de un mare eveniment, dar își exprimă frumos emoțiile: Vei vedea niște oameni care își îndeplinesc un vis. Asta e ceva rar în vremurile noastre.

Victor Kapra ne dezvăluie statisticile din spatele luptei pentru prima poziție în statul american – Analiza înfruntării din Social Media Romney vs Obama.

Tot la Victor aflu că Vodafone va susține lotul olimpicilor români de la Informatică oferind MB de transfer la fiecare like pe Facebook plus telefoane Samsung Galaxy S2 și tablete Galaxy TAB 2.

Google a anunțat semnarea unui contract cu Universal Music pentru imensul catalog digital al casei de discuri. Melodiile Green Day, Madonna, Red Hot Chilli Peppers ajung în sfârșit pe Google Play – magazinul de muzică online.

Cristi Manafu nu se lasă și propune o campanie care să mixeze patriotismul cu etica pe internet, vizavi de scandalul drepturilor de autor redeschis de Voyo.

Piticu ne anunță că Instagram a introdus adresele personalizate iar Facebook și Twitter au răspuns rapid cu noi aplicații. Pe mine mă găsiți la Instagram.com/floringrozea

Aflu de la Cristina Bazavan că Loreen [câștigătoarea Eurovision 2012] vine la X-Factor săptămâna viitoare! Cred că mă duc și eu în platou.