MOBILE: Aplicatie mobilă pentru mixaj audio

Nu am găsit un titlu care să explice mai bine ce vedeți în prezentarea de mai sus: o aplicație de iPhone prin care asculți o melodie și ai acces la toate canalele muzicale. Adică poți să dai mai tare tobele și să oprești vocea, sau să asculți doar chitara și cu pianul dacă vrei. Sau orice altă combinație!

Un fel de mixer în buzunar! Sună interesant mai ales pentru audiofili care vor calitate și care ascultă muzica cu o ureche critică. Nu văd un interes al maselor pentru acest gen de ascultare activă dar fanii mashup-urilor cred că vor aprecia posibilitatea de a extrage track-uri.

Ar fi și mai interesant dacă artiștii celebri ar vinde melodiile lor [hiturile] în acest format! Vei putea să auzi doar vocea lui Jamie Woon din “Night air” sau doar solo-ul de chitară a lui Slash din “Estranged” sau doar tobele demențiale ale lui Kanye West de pe “No church in the sky”.

Aplicația este realizată folosind noul single al artistului Ron Jarzombek iar pentru cei care vor să afle acordurile [chitară și pian] îi invit pe site-ul artistului: www.ronjarzombek.com.

Aplicația costă 0.99 dolari.