vreau sa am umor

ONLINE: Top 10 melodii Romania căutate în 2012

Google ne dezvaluie Top melodii Romania în cautarile fanilor din anul 2012!

Top Melodii Romania pe Google 2012
 

Google a făcut public săptămâna aceasta raportul Zeitgeist pe 2012, în care sunt prezentate cei mai căutați termeni pe motorul de căutare, atât la nivel global, cât și pe fiecare țară în parte. Poți vedea ce au căutat românii în 2012 aici.

Se vede cu ochiul liber că muzica românească este în continuare la modă la noi în țară, continuând un trend existent deja de 4-5 ani. În top regăsim și hiturile sud-americane care au înnebunit toată planeta vara aceasta dar și sud-coreanul PSY care a doborât recordul de 1 miliard de vizionări pe YouTube!

Divele revin în Topul românesc!

De asemenea vedem că două artiste au revenit în topul preferințelor, este vorba despre Delia Matache și Corina Bud. Încă un semn că muzica este ciclică și că artiștii care știu să se reinventeze au succes indiferent de mode. Vezi și succesul imens al Loredanei Groza cu “Apa” care a venit la finalul acestui an!

10. Delia – Dale

9. Alex Velea – Minim Doi

8. Arash – Broken Angel

7. Gusttavo Lima – Balada Boa

6. Sore – Different

5. Mandinga – Zaleilah

4. Psy – Gangnam Style

3. Alex Mica – Dalinda

2. Connect-R – Vara Nu Dorm

1. Corina – A Ta

Topul este un pic diferit față de topul difuzărilor la radio și TV, și față de topurile de final de an ale radiourilor comerciale. Totuși, piesele sunt cam aceleași, semn că Internetul are personalitatea lui dar este influențat puternic de offline. De fapt Internetul nu este o altă societate ci doar un alt mod de distribuție a aceluiași sistem care se numește Industrie Muzicală.

Cum vi se pare topul Top Melodii Romania 2012? Seamănă cu muzica ascultată de voi și de prietenii voștri?

Articol inspirat de BestMusic.ro