Ceai de slabit pentru suflet

FUN: Ceai de slabit pentru suflet si horoscoape pentru fete

O supă de pui pentru suflet nu mai vrea nimeni, acum toată lumea caută un ceai de slabit. Pentru suflet ar fi mai bun…

Ceai de slabit pentru suflet

Revistele de după Revoluție erau celebre pentru secțiunile cu sfaturi culinare, sfaturi în dragoste, sfaturi pentru slăbit. Am impresia că industria slăbitului nu va muri de foame niciodată :-) într-o lume din ce în ce mai grăbită și mai stresată. Faptul că revistele despre care vorbeam au dispărut nu a schimbat cu nimic situația, pentru că acum spațiul editorial este infinit pe Internet!

Am urmat rețete de slăbit în copilărie dar și după adolescență de ani. Le-am studiat pe toate… Din acestea doar câteva mi-au plăcut. Concluzia la care am ajuns este că o viață echilibrată este mai bună decât o dietă sau un ceai de slăbit.

Cred că asta e problema: suntem prea atenți la ce mâncăm dar nu vedem pădurea din cauza copacilor!

Apă multă, sport bun, ceai de slabit, zâmbete

Apa este foarte importantă în viața de zi cu zi a omului. Apă plată, nu minerală! Dacă aveți noroc și trăiți la munte unde apa de la chiuvetă este bună… nici nu mai trebuie să dați banii pe apa plată!

Și mult sport. Sau măcar puțin sport. Sau măcar plimbări zilnice pe jos, până la metrou sau autobuz, până la școală/liceu/facultate sau la serviciu.

Iar dintre ceaiurile de slăbit vă recomand ceaiul verde. Dar atenție la cei care au probleme cu tensiunea, ceaiul conține teină – substanță energizantă precum cofeina.

Departe de mine dorința de a da sfaturi absolute, dar dacă tot m-ați întrebat vă răspund: problema timpurilor noastre nu este mâncarea și dietele, ci lipsa de mișcare! Stai un pic și gândește-te ce faci zi de zi… Acum citești acest articol de pe scaun sau de pe canapea, nu-i așa? La serviciu mulți dintre noi stăm la birou sau la volan. Majoritatea oamenilor de la oraș folosesc computerul sau tableta peste 3 ore pe zi! Adună aceste ore cu minutele de stat la masă, cu cele de stat jos în trafic, cu orele de odihnă și vei afla că nu stai în picioare mai mult de 2-3 ore pe zi! Din cele douăzecișipatru!!

Și din aceste 2-3 ore care le petreceți în picioare câte minute faceți mișcare cu adevărat?

Hai că ați înțeles aritmetica! Așa că vă invit la un ceai de slabit, după ce facem un jogging de 45 de minute pe afară!