The Fancy Pink

ONLINE: The Fancy Pink îți pregătește cadoul perfect

Pink folosește și ea Fancy de acum! The Fancy este un site tip Pinterest unde utilizatorii își aleg diferite produse [gadget-uri, produse personalizate, bibelouri, accesorii pentru laptopuri și telefoane mobile, jucării, îmbrăcăminte, produse de menaj etc.] pe care le organizează în categorii și apoi le cumpără sau le oferă cadou.

The Fancy Pink

The Fancy este în general dedicat obiectelor frumoase, de colecție, în număr limitat. Sunt foarte populare accesoriile de iPhone și iPad, hainele vintage, machetele de automobile, produsele cosmetice, magneți simpatici. Dar vei găsi și excursii în locuri extravagante [foarte scumpe, desigur] sau fotografii [gratuite].

De anul acesta site-ul oferă colecții surpriză la prețul de 39 de dolari, trimise într-o cutie la tine acasă o dată pe lună. Produsele sunt în valoare de peste 80 de dolari, deci site-ul nu este doar un selector de obiecte frumoase ci și un site de reduceri. Au pachetele lor lunare dar au angajat și vedete care să realizeze aceste pachete cu produsele lor preferate.

Colecția The Fancy de luna aceasta a cântăreței Pink o găsiți aici. De asemenea poți cumpăra pachetul ales de Ashton Kutcher.

Iată câteva produse originale găsite pe Fancy, ca să înțelegeți care este diferența dintre acest site și Pinterest [unde vezi doar poze, dar nu poți cumpăra] sau alt magazin online [unde ai milioane de produse dar puține cu adevărat unice]:

The Fancy Pink obiecte

Ideea este interesantă iar prețul pachetelor este mic [pentru utilizatorii din America de Nord și Europa de Vest]. În schimb primești lunar o selecție surpriză de produse interesante la jumătate de preț.

Folosesc The Fancy de câteva luni ca să descopăr lucruri și peisaje frumoase dar nu am cumpărat nimic deocamdată. Știu că și Manafu este fan, din 2012. Mă bucur că din ce în ce mai multe magazine online internaționale trimit produsele și în România, iar uneori acestea ajung chiar mai repede decât dacă le-ai primi din țară :-)

Acum, că vedetele se implică în acest site, sunt din ce în ce mai curios să văd ce pot primi lunar acasă… Ca și cum ar fi ziua mea o dată pe lună!

Dă-i o șansă site-ului The Fancy și spune-mi ce părere ai despre acest mod de a face cumpărături online.