bloguri articole - Hugh MacLeod

BLOGURI: Articole pe care le recomand – 11 februarie 2013

Articole din blogosfera românească pe care vi le recomand [în afară de sutele de articole legate de scandalul Acces Direct, de care m-am săturat repede și nu vi le mai recomand]:

bloguri articole - Hugh MacLeod

Cristina Bazavan s-a uitat la decernarea premilor Grammy și a comentat cele mai interesante vestimentații – Să râdem cu artiștii.

Victor Kapra ne spune despre repoziționarea Romtelecom care dă la o parte brand-ul Dolce și lansează un brand nou – Filmoteca. Tot la el am găsit și articolul dedicat blogosferei românești – ce bloguri scrise de manageri cunoașteți?

Pagina De Media ne anunță că schimbările de la TVR sunt și mai radicale decât se credea la început – Angajații TVR vor avea colaborări externe doar cu aprobarea Consiliului Director. Pentru cei care nu știu, profesioniștii din televiziunea publică lucrează în general la mai multe firme de producție, TVR fiind o adevărată pepinieră pentru oamenii din întreaga industrie mass-media românească.

Denisa despre blogging și bloggeri – Nu e pentru oricine. Fotografia de mai sus este a lui Hugh MacLeod via blogul Denisuca.

Mihnea Măruță descoperă o comoară – 60 de minute filmate de Brâncuși între 1923 și 1939.

Ștefan ne întreabă – Tu câți români frumoși cunoști? Eu cunosc mulți, cred că toți sunt frumoși dacă se pune o lumină bună pe ei. La propriu, la figurat :-)

Feeder ne anunță că Divertis revine în formulă completă după 10 ani de spectacole și emisiuni în diferite formule – Show la Sala Radio.