conferinta leadearship 530

CONCURS: Câștigă o invitație la conferința Leadership 530 din 25 aprilie!

În viața personală dar și în cea profesională avem nevoie de motivație, de curaj, de provocare. De multe ori limitele noastre sunt doar cele pe care ni le punem singuri, din lene, din superficialitate, din teamă.

conferinta leadearship 530

Extreme Training organizează pe 25 aprilie 2013 o conferință Leadership 530 de grade.

La Leadership 530 de grade, de-a lungul întregii zile, Marian Rujoiu, Mircea Chira și Bruno Medicina, speakeri de top, îți vor da răspunsuri care să te inspire, să te determine să treci la acțiune masivă. Vei afla de la ei secretele schimbării de durată și tipare pentru excelență dincolo de gândirea obișnuită pentru ca imposibilul să devină posibil.

Seara, cu ajutorul lui Bruno Medicina vei descătușa forța liderului din tine și vei păși pe cărbuni încinși, participând la un eveniment unic în România: firewalking sau mersul pe cărbuni încinși. Desculț!

CONCURS!

Ofer o invitație GOLD în valoare de 400 RON pentru un cititor al blogului meu. Ce trebuie să faci? Lasă un comentariu cu o poveste incredibilă din viața ta, un moment extraordinar, o provocare ca în filme pe care ai trecut-o cu succes.

Durata: 27 februarie – 10 martie.

Baftă!