BLOGS: Tu de ce te-ai făcut artist?

Cristian Stan [impresar, managerul trupei Vunk] dă vina pe Cătălin Măruță pentru rezultatul surprinzător din finala Eurovision România 2013:

Cătălin Măruță este câștigătorul de facto al Eurovisionului din această seară. Cezar Ouatu, venit în semifinală direct de la filmările pentru Tribute to Star Wars a câștigat acest concurs pentru că Măruță ne-a explicat ani la rândul că pentru a fi artist în România trebuie să ai voce nene.

Și uite așa, toti artiștii, care mai de care mai talentați și netalentați în ale cântatului și-au dat Bac-ul la canto în emisiunea cu pricina.

Ce a înțeles publicul din asta? Cocalari și cunoscători deopotrivă apreciază, măcar de gura lui Măruță, orice act artistic care este live sau care are voce, indiferent de calitatea lui efectivă.

Îmi amintesc acum vreo 2 ani de o țigăncușă de 18 ani care m-a rugat inițial să schimb televizorul pe Taraf TV, dar am inistat că urmărim în continuare Bon Jovi – Live to London, urmând să povestească cu entuziasm câteva ore mai târziu despre dvd “că e live și are voce”. De altfel, orice discuție cu oameni normali despre muzică se transformă în are/n-are voce.

Bon Jovi

Citește tot articolul pe Cristian-Stan.com și mai ales urmărește comentariile!