Florin Grozea copil 1985

CONCURS: La multi ani, copii!

Ne-am luat cu treburi și iată că s-a făcut și 1 Iunie 2013! La mulți ani, copii din lumea întreagă!

Florin Grozea copil 1985

Acesta sunt eu, la vârsta de 6 ani. Observați zâmbetul inocent și ochii mari. Fotografia, fiind alb-negru, nu dezvăluie blondul închis [natural!] pe care îl purtam atunci dar voi mă credeți pe cuvânt: eram cam blond! Și eram tare drăguț, zic părinții și prietenii lor :-)

Arătam un pic ca Brick din serialul “The Middle”, nu-i așa?!

Tu cum arătai când erai mic?

Mic de tot sau doar… mai mic decât acum! Sigur ai o fotografie mai veche cu tine care îți amintește de copilărie! Eu am reușit să conving 15 artiști români de succes internațional să îmi trimită câte o fotografie din copilărie, pe vremea când aveau doar un vis și încă nu dăduseră lovitura în muzică. Vezi cele 15 fotografii cu vedete mai jos. Dar te vreau și pe tine în lista asta frumoasă!

Te invit la un concurs!

Concursul este găzduit de BlogDeFotografie.ro care te invită să trimiți fotografii din copilărie la adresa contact@blogdefotografie.ro ca să facem o colecție online mare de tot! Iar la final poți câștiga un pachet “Hit Yourself”: cartea cu autograf, două CD-uri cu hituri și un tricou KissFM.

De asemenea aștept amintirile și poveștile voastre din copilărie mai jos, în secțiunea de comentarii… poate poate mă convingeți să mai dau un premiu și aici!

Start!