ICEEfest 2013 Romania

OFFLINE: Sunt speaker la ICEEfest – cel mai tare festival despre Internet din România

Joi, 6 iunie, am fost invitat de Think Digital la panelul “Stars vs Internet” din cadrul ICEEfest 2013 pentru a vorbi despre provocările New Media pentru celebrități. Gazda dezbaterii va fi Cabral Ibacka iar panelul va începe la ora 18:30.

Cartea “Hit Yourself” are un stand Polirom în cadrul ICEEfest, de asemenea. Mulțumesc pentru colaborare domnului Dragoș Stanca, CEO Think Digital. Apropo: la ora 17:00 Dragoș va modera întâlnirea președintelui Traian Băsescu cu 150 de fani de pe Facebook.

Programul celor două zile îl găsiți pe ICEEfest.com

Cu cateva ore inainte de deschiderea oficiala a ICEEfest – festivalul internetului din Europa Centrala si de Est organizat la Bucuresti de Thinkdigital, care incepe maine la Grand Cinema Digiplex din Baneasa – cifrele promit un eveniment notabil:

– 1.550 de participanti inregistrati pentru conferinte si workshopuri pana azi la ora 09:00 (cifra finala, dupa inchiderea vanzarii de bilete, va fi in jur de 1.800, estimeaza organizatorii)

– Delegati din 10 tari (Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru, Ungaria, Polonia, Croatia, Serbia. La care se adauga Romania si Republica Moldova)

– Peste 90 de speakeri si invitati speciali in paneluri si discutii care reprezinta peste 50 de companii din regiune si din lume

– In total, pe cele 3 scene ale evenimentului (1, 2 si VIP) se vor insuma peste 50 de ore de prezentari si dezbateri

In zona expozitionala, care va ramane deschisa pana in 9 iunie, adica si in weekend, si care este deschisa si publicului larg, nu doar participantilor care au cumparat un bilet, standurile principale vor fi in primul rand Orasul Digital Orange, Kinect & LG Playroom, Windows 8 Showcase, la care se adauga alte 10 standuri de dimensiuni medii ale altor parteneri.

Mai multe evenimente colaterale in cadrul evenimentului: CEO Masterclass – destinat top managerilor, Cannes Predictions 2013 by Leo Burnett, Get to Great Mobile Ideas by Saatchi & Saatchi, Viral Movie Night by IQads si Kiss FM, IAB MIXX Awards, Stars vs Internet precum si ICEEparty la Casa Vernescu.

Informații preluate de pe PaginaDeMedia.ro