Alexandra Stan 15 ani

Alexandra Stan – dacă ai nevoie de ajutor suntem aici

Acum câteva minute am aflat de incidentul de la Constanța în care a fost implicată cântăreața Alexandra Stan. Sunt oripilat de fotografiile pe care le-am văzut și m-am enervat cu gândul că așa ceva s-a putut întâmpla!

Sunt nervos și îngrijorat.

O cunosc pe Alexandra de la 15 ani, am invitat-o în emisiunea “Hi-Q noi doi” din 2003 pe care o prezentam alături de Mihai la Mamaia. Am fost cu toții impresionați de vocea ei superbă, de atitudinea ei pozitivă și de delicatețea ei. Din acest motiv am ținut legătura cu ea și am încercat să-i compunem câteva melodii la MOF Records. Din păcate nu am reușit să o lansăm dar am rămas în relații bune, chiar dacă eram la distanță [Alexandra locuia în Constanța].

M-am bucurat să văd că cineva i-a compus melodii cu care Alexandra Stan a dat lovitura pe plan internațional, ajungând să fie una dintre cele mai celebre artiste din România! Am colaborat cu ea pentru balada Hi-Q “Mor de dor” unde cred că i-am pus în valoare vocea într-un stil muzical pe care ea nu-l abordase încă. Peste un an devenea primul artist român pe prima poziție a topului Billboard din Germania, performanță pe care nici O-Zone, nici Inna nu o reușise până atunci! Peste încă un an i-am luat apărarea public în articolul “Alexandra Stan – adevărul gol-goluț despre viața ei”. Iar anul acesta am inclus povestea ei de succes în cartea “Hit Yourself”.

Nu am mai vorbit cu Alexandra de trei ani dar cred că este momentul să-i transmit ceva în mod public…

Mesajul meu pentru Alexandra Stan:

Dacă ai nevoie de ajutor să știi că ai doi prieteni vechi care te pot ajuta. Nu ești singură! Nu ești singură! Nu trebuie să fii singură!

Numărul meu de telefon este ușor de găsit, chiar pe acest blog. Adresa mea este florin@hi-q.ro

Mesajul meu pentru colegii artiști:

Nu stați cu mâinile în sân când un artist trece prin clipe grele! Un artist, o femeie, un om.