Bloguri articole

BLOGURI: Articole pe care le recomand – 20 Septembrie 2013

S-au adunat în ultima lună câteva articole foarte bune pe care vreau să vi le recomand! Așa că revin cu secțiunea Recomandări:

Bloguri articole

Cei de la blogul colectiv TVDece.ro au câteva articole demențiale mai nou, vă propun Din acest moment, Cum se nasc vorbele din bătrâni și Dragoste în vremea Social Media

Mantzy revine cu ceva dur de tot, atenție că tipul scrie cu cuvinte licențioase – Ecologiștii vii nu mă conving.

Cristi Manafu are timp de blogging între conferințele pe care le pregătește pentru această toamnă – Orice mișcare are nevoie de lideri.

Tudor Galoș scrie un articol dedicat elevilor, cu ocazia începerii școlii, cu ocazia anului 2013, cu ocazia vremurilor în care trăim, cu ocazia viitorului care ne așteaptă – Pentru voi, elevi.

Cristi China are experiențe în taxi pe care le scrie pe blog – Așa suntem noi, românii.

Victor Kapra despre cum ne-a schimbat Social Media viața – Statistici.

Criticul scrie prea rar, nu știu cum să fac să-l conving să publice mai des, poate îl convingeți voi – Soluția pentru Roșia Montană și câinii maidanezi.

Mihnea Măruță m-a atins din nou cu un articol lung și serios, care caută răspunsurile la rădăcină nu în superficialitatea cotidiană – Răul în presă, celebritatea și modelarea minții.

Dana Nălbaru face o trecere în revistă a lunii septembrie în România și în lume, atingând în treacăt câteva dintre știrile momentului – La noi.