Pitbull at sea

OFFLINE: Pitbull lansează propria linie de parfumuri

Rapperul/playboy Pitbull lansează un brand de parfumuri care îi poartă numele pe 1 ianuarie 2014, cu ocazia trecerii dintre ani dar și cu ocazia concertului din Miami [orașul lui de origine]

Pitbull at sea

Artistul de origine cubaneză spune că a fost crescut doar de femei [“mama mi-a fost și tată”] și a fost înconjurat de arome plăcute toată copilăria. Un cuceritor prin definiție, Pitbull spune că atrage femeile și prin parfumuri delicate, exotice.

Parfumurile pentru femei și bărbați se numesc simplu Pitbull și vor fi vândute începând cu 1 ianuarie 2014. Totuși, comenzile încep din 1 decembrie 2013 și se fac exclusiv pe site-ul Amazon.com care astfel își începe ofensiva pe piața de produse cosmetice de lux. Fanii vor putea cumpăra parfumurile Pitbull doar de pe Amazon.com până pe 14 februarie. Din acel moment produsele se vor găsi în toate magazinele de profil.

Pitbull este unul dintre brand-urile cele mai populare în industria muzicală mondială, în ultimii ani. Alți artiști care au lansat propriile parfumuri sunt Britney Spears, Jennifer Lopez, Madonna, P. Diddy [sub numele Sean John] și alții.

Parfumuri Pitbull

Cum miroase un pitbul? :-) Ai cumpăra parfumuri ale acestui artist?

Foto: via The Book Box