Tim Ferriss

VIDEO: Tim Ferriss Experiment

Tim Ferriss este unul dintre scriitorii care m-a influențat cel mai mult în carieră. Știu, pare superficial să spui că un “vagabond”/campion judo/înotător/dansator de tango este unul dintre scriitorii mei preferați, în loc să vobresc despre Rebreanu, Cărtărescu sau Kafka :-)

Dar adevărul este că am citit de trei ori prima lui carte “The 4-hour work week” și am recomandat-o familiei și prietenilor. Autorul a mai lansat două cărți care au devenit la rândul lor best-seller-uri în Statele Unite: “The 4-hour Body” și “The 4-hour Chef”.

Citește o scurtă recenzie a cărții pe BookBlog.ro

Tim Ferriss

Tim reușește să facă orice își pune în minte, de la sporturi extreme la limbi străine exotice, de la excursii imposibile la campionate mondiale. Era firesc să îl vedem și în televiziune – divertismentul american poate aduce mai multe venituri decât afacerea lui cu pastile energizante, oricât de profitabilă ar fi ea. [Trebuie să citești cartea ca să înțelegi de ce zic asta]

Iată așadar primul episod din emisiunea “Tim Ferriss Experiment” care s-a difuzat pe 1 decembrie 2013, episod în care Tim învață să cânte la tobe în câteva zile!

Al doilea episod s-a difuzat duminică, 8 decembrie 2013. Detalii pe UpWave.com

Blogul lui Tim Ferriss îl puteți citi aici.