Razvan Fodor blog

BLOGS: Razvan Fodor blog are, doamnelor si domnilor din lumea mare!

Razvan Fodor blog? Neeeee, nu cred!!

Razvan Fodor blog

Răzvan Fodor este artistul/actorul/prezentatorul TV pe care îl tot rog să-și facă blog de câțiva ani, deși știu că folosește un singur deget când scrie pe tastatură. Acum iată că a lansat RazvanFodor.ro și îi urez “Bravooo, mă, în sfârșit!” :-)

Nu exagerez cu nimic când vă spun despre cum se descurcă Răzvan Fodor pe Internet, chiar el spune în primul articol de pe noul său blog:

Asadar, fiti pe faza: cu acest singur deget cu care pot deocamdata sa tastez, am de gand sa va fac sa radeti alaturi de mine, sa va impartasesc experintele mele de sot si tata, sa va povestesc zeci de intamplari din care am avut de invatat, pe scurt, sa impart cu voi cele mai frumoase bucatele din viata mea.

Probabil a citit articolul meu despre “Importanța blogului în cariera unui artist”, că prea s-a sincronizat bine :-)

La doar două zile după primul articol, Răzvănel [sau Fodorului, cum îi spun eu] a mai publicat un articol, de data aceasta unul extins și extrem de personal: Razvan Fodor blog – “Momentul în care îți dai seama că ea e”

Razvan Fodor Blog

Așadar vă invit să vă abonați la blogul lui Răzvan, omul are multe de povestit din muzică, televiziune, film dar și din excursiile pe care le-a făcut peste tot în lume. De asemenea sper că o să citesc și povești pe care le știe de la prietenii lui din Berceni, unele dintre ele sunt fabuloase, vă jur!

Chiar dacă este un blogger primitiv, cum se descrie ironic în primul articol, Răzvan Fodor este o celebritate iubită care are multe în tolba lui de amintiri.

Razvan Fodor blog? Hei, uite că da!