Manafu vs Bazavan

OFFLINE: Micro-festival de filme pe Promenada

Cristina Bazavan și Cristi Manafu se iau la trântă! ȘOC! Click aici să afli de ce au ajuns la cuțite doi prieteni buni!

Lăsând titlurile tabloide la o parte, adevărul este că Manafu și Bazavan se vor întrece în filme la micro-festivalul de filme în aer liber de pe terasa Promenada Mall. Campania se numește “care PE care” și începe mâine [23 mai] – http://suntpe.promenada.ro/

Cristi propune filme de acțiune care au făcut istorie, Cristina vine cu câteva filme de dragoste.

În această competiție eu am ales filmele de acțiune, nu pentru că Manafu mi-ar fi mai simpatic decât Bazavan [mi-e greu să-i compar, îmi sunt prieteni și țin mult la amândoi] ci pentru că el a ales două dintre filmele mele preferate din 2013: “Now you see me” și “We are the Millers”. Aceste două filme le vezi vineri, 23 mai, pe terasa Promenada Mall, în seara filmelor de acțiune.

Filmele de dragoste alese de ea sunt de asemenea drăguțe… dacă ești un plângăcios mic… în fine :-) sâmbătă, 24 mai, se vor difuza “Breakfast at Tiffany’s” și “Untouchable”.

Vă invit la două seri de film cu intrare gratuită, imagine superbă [format HD, proiector outdoor unic în România, Roadie HD+35K 1080 HD DLP], sunet excelent [sistem L-ACOUSTICS, pe care îl folosesc în concerte Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P!nk, Swedish House Mafia].

Mai multe detalii despre aceste două seri de filme găsiți aici: Care PE Care

Dacă te-am convins să vii la film confirmă prezența ta aici.

Intrarea este gratuită.