Thirty Seconds to Mars

CONCERT: Hai la 30 Seconds to Mars ca iti dau reducere la bilete!

Și nici nu plecă bătrânul, ce mai freamăt, ce mai zbucium… Abia după ce concursul pentru o invitație dublă la concertul 30 Seconds to Mars s-a încheiat au început să sune telefoanele: Vreau și eu bilet, vreau și eu!

No, așa vă trebuie dacă nu sunteți atenți la articolele mele :-)

Dar ca să mai îndulcesc situația vă anunț că puteți cumpăra bilete CU REDUCERE la concertul de pe 5 iulie de la Romexpo! Profitați de codul de reducere de mai jos și puteți cumpără un număr NELIMITAT de bilete cu aproximativ 10% mai puțin!

Singura regulă: să vă luați biletele cu preț redus până pe 15 iunie!

Așadar:
– notează acest cod FLG507RO
– intră pe acest link, nu pe altul: http://www.eventim.ro/ro/bilete/thirty-seconds-to-mars-p-bucuresti-romexpo-363095/event.html
– apasă pe butonul galben “Bilete” și introdu codul FLG507RO [case-sensitive]
– cumpără cu reducere bilete la zona Golden și Zona A

Se zice că…

Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – This is War – a doborât recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodată de o trupa rock, intrând in Guinness World Record. Trupa a concertat fără întrerupere timp de doi ani, în 60 de tari de pe șase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de personae, care au ramas fără suflare, eveniment dupa eveniment.

Reduceri oferite prin intermediul Activ FM.