Dent Estet for Kids

DENT ESTET deschide cea de-a treia clinică stomatologică pentru copii

Înainte de Revoluție serviciile stomatologice în România erau un coșmar. Dent Estet Nu știu cum a fost la alții, dar eu am cele mai rele amintiri din copilărie. Chiar și după 1989, când au apărut dentiștii particulari, lucrurile nu au fost foarte plăcute pentru mine…

Lucrurile s-au schimbat foarte mult de atunci.

Dezvoltarea tehnologică din ultimii ani este incredibilă în domeniul stomatologic! Dar și mai important: a sporit atenția pe care [unii] dentiști o acordă atmosferei în care lucrează și confortului pacienților. Experiența mea de la DENT ESTET nu are nicio legătură cu amintirile neplăcute din copilărie și mi-a trebuit doar o vizită la ei pentru a scăpa de frica de dentist. De atunci mă tot duc la DENT ESTET.

Aplaud public faptul că DENT ESTET acordă o importanță sporită copiilor, pentru că e important să înveți despre sănătate și igienă orală începând cu vârstele cele mai mici.

Grupul DENT ESTET, lider pe piața locală de servicii de medicină dentară și pionier al stomatologiei pediatrice în România deschide, în București, o nouă clinică dentară dedicată exclusiv copiilor. Cu o echipă de medici specializați în tratamentele dentare pediatrice și în comunicarea cu copiii și o gamă completă de servicii la standarde internaționale, noua clinică DENT ESTET 4 KIDS este a treia de acest gen din țară și a doua din capitală.

Noul DE4Kids vine cu:

• Suprafață de 250m2 dotată cu cele mai noi tehnologii și echipamente

• Medici specializați în stomatologia pediatrică și în comunicarea cu copiii

• Singurul departament ATI din România disponibil într-o clinică stomatologică privată

• Cel mai amplu program gratuit de educație stomatologică din țară

• Soluții financiare personalizate

Detalii complete pe www.de4kids.ro