bloguri recomandări

BLOGURI: Articole pe care le recomand – 16 iulie 2014

Câteva link-uri care mi-au plăcut mult în ultimele săptămâni:

Facebook cumpără Live Rail, o companie fondată de doi clujeni – Clujul e fruncea.

Radio Guerrilla intră în vacanță de vară de la 1 iulie. Mie mi-a plăcut mereu acest radio elitist care a avut succes doar când avea bani de ars, iar când a trebuit să se întrețină singur [ca orice afacere din piața liberă] și-a dat seama că nu mai e atât de elitist și deștept – Scrisoarea deschisă a lui Marius Vintilă.

Cristina Bazavan este un jurnalist care a transformat blogul personal într-o adevărată revistă online. Scrie bine și foarte bine, apoi se uită în urmă și ne spune – Ce se citește pe net.

Cristina Chipurici scrie un articol care trebuia scris de mult – Cele mai inutile întrebări adresate artiștilor.

George Todoruț de la trupa Deepcentral s-a apucat serios de scris pe blogul personal, vă invit să citiți un articol care dezvăluie partea mai puțin cunoscută a acestei vedete – Carpe Diem.

Ioana Grozea a avut mare succes cu un articol extins despre scaunele auto pentru copii: modele, standarde, prețuri, calități și defecte. Citiți aici – Alegerea unui scaun auto.

Andrei Vulpescu are un debit de speriat pe noul lui blog, scriind 2-3 articole zilnic, aproape fără excepție. Citește de exemplu – Stewardesele, niște păpuși fără creier.

Alexandru Negrea crede că celebrele perle de la Bac sunt invenții ale unor jurnaliști care aleargă după trafic. V-ați gândit vreodată la asta? Citește – Realitatea cu perlele de la Bac.

Anamaria Caia îi i-a apărarea Ioanei Petrescu în mijlocul taifunului de înjurături venit după publicarea înregistrării video a întâlnirii președintelui, prim-ministrului și a ministrului de finanțe. Încerc să stau departe de politică, dar mă doare sufletul [și pe mine] să văd când o fată deșteaptă este umilită fără vină, iar peluzele aplaudă delirant – Ce mare chestie cu harvardu’ ăla, bă!

Dan Pandrea zice din suflet – Simona Halep nu e a mea, nici a voastră.