OFFLINE: Will.I.Am este imaginea noului Lexus NX

Zilele trecute s-a lansat noul SUV de la compania japoneză Lexus, o variantă mai mică a celebrului Lexus RX care a fost ales mai mulți ani “SUV-ul de lux” în Statele Unite.

Iată cum arată noul Lexus NX 300h – un SUV hibrid benzină-electric:

Lexus NX

Artistul Will.I.Am [Black Eyed Peas], cunoscut și pentru implicarea în proiecte inovatoare în tehnologie [precum Intel, Google Plus, Ubisoft, iPhone, Puls] este imaginea noului Lexus NX!

Site-ul oficial spune:

UNGHIURI PROVOCATOARE – WILL.I.AM ADAUGĂ O NOUĂ PERSPECTIVĂ CAMPANIEI DE LANSARE A MODELULUI LEXUS NX

La inceputul lunii august – Lexus Europe a anunțat un parteneriat creativ cu will.i.am, un artist inovator, un muzician și un antreprenor global. Ca parte a campaniei de lansare a noului și spectaculosului Lexus NX, câștigătorul premiului Grammy va conlucra cu prestigioasa marcă premium pentru a conferi noi dimensiuni designului provocator si tehnologiei avansate.

Citește și articolul: Will.I.Am – de la croitor la vedetă internațională la director Intel

Îmi place acest spot de prezentare a modelului Lexus NX:

Interesant este că Lexus a lansat și o aplicație mobilă NX-ify cu care poți modifica pozele să arate mai agresiv, cu unghiuri și suprafețe. Poți instala aplicația pentru Android aici, pentru iOS aici.

Abia aștept să testez acest model, sunt un fan declarat al RX400h și așteptam un model modernizat pentru un brand de lux care merită [și oferă] tot ce e mai bun.