Telekom

ONLINE: Share-uieste Fericit cu Telekom!

Telekom vine cu o idee excelentă: în loc de clasicele urări de la fiecare final de an, ce-ar fi să facem niște urări ALTFEL în 2014? Ca să ne ajute, brand-ul lansat de curând în România [dar cu vechime serioasă prin “părinții” lui Romtelecom și Cosmote] a lansat un site unde oamenii își pot încărca urările: www.shareuiestefericit.ro

Urările noastre pot fi text, foto sau video.

Dacă ei o urare scrisă, site-ul îți propune numeroase opțiuni de grafică realizate de cei mai tari artiști urbani! Rezultatul arată ca o vedere simpatică și originală. Uite, de exemplu, urarea pe care am făcut-o acum câteva zile, cu tatăl meu ca destinație:

Telekom - Share-uieste fericit

Urările foto sunt și mai simpatice, ia uite un exemplu cu Sasha al meu:

Telekom

Aceste urări pot fi share-uite pe Facebook, Twitter, Google+ sau pe email, desigur!

Dar urările Telekom îți pot aduce și premii!

Ohoo hooo, câte premii!! Stai să vezi!

Să începem cu cele mai mici: un smartphone și o tabletă [ambele Samsung] pe zi, prin tragere la sorți!

Premii și mai tari: urarea ta poate ajunge faimoasă pe TV, în reclamele Telekom!

Apoi premiile cele mai haioase: Trupa cu Ler alege dintre cele mai simpatice urări și face un colind video, pe loc! Să vezi ce se va bucura tatăl meu când va vedea colindul pe care Trupa cu Ler l-a realizat pornind de la urarea mea de mai sus:

Foooooarte tare, nu-i așa?

Despre această idee au mai scris Victor Kapra, Alin Pandaru, Alex Hoinaru, Mihai Zmenta.

Iar peste toate acestea avem și urările vedetelor: șase artiști români au intrat și ei în campanie și vor compune o urare pentru cel mai cool fan – Voltaj, Deepcentral, Elena Gheorghe, Ellie White, Alessia și Lora! Dar despre acest concurs dedicat fanilor voi vorbi într-un articol viitor!

Până atunci intră pe site-ul Telekom ShareuiesteFericit și fă o urare cool. Vei face o surpriză cuiva drag și poate vei câștiga!