OFFLINE: Rihanna este imaginea Puma in 2015

Anunțul sună așa:

“Timp de un an Rihanna va fi director de creatie al colectiei feminine de articole vestimentare si imaginea acestei marci de succes. Astfel, artista se alatura unor celebritati din lumea sportului, precum Usain Bolt si Mario Balotelli, in calitate de ambasador al brandului german” (via Mediafax)

În ultimii ani marile brand-uri nu mai spun că angajează vedete pentru a fi imaginea produselor, ci că îi angajează ca director de creație. Vezi exemplele cu Will.I.Am care a fost director de creație la INTEL, Alicia Keys la Blackberry, Lady Gaga la PolaroidJustin Timberlake la Bud Lite Premium, Victoria Beckam la Range Rover, Gwen Stefani cu HP, Beyonce cu Pepsi ș.a.m.d.

Firma germană Puma luptă pentru vizibilitate cu Adidas și Nike, care, cel puțin până acum, au reușit să fie mai populare decât compania germană. Vom vedea dacă noul director creativ :-) va schimba această situație în 2015!

Rihanna este una dintre cele mai celebre artiste ale ultimilor ani, alături de Beyonce. Cântăreața are deja 7 premii Grammy și tocmai a lansat un single nou cu Kanye West și Paul McCartney.