Piese de care mi-e frică

Fiind un blog dedicat muzicii realizezi că “piesele” din titlu nu se referă la ciocane, drujbe, cuie… Mă refer la piese muzicale, la melodii de care mă sperii când le aud.

Tu ai așa ceva? Melodii pe care le oprești imediat ce le auzi la radio sau din cauza cărora fugi dintr-un magazin?

Sau sunt doar eu?…

Am căutat motive pentru care mi-e frică de fiecare dată când aud “Voyage, voyage”, de exemplu.

Mi-e frică de piesa asta! Da’ știi cum? Mi se urcă părul pe mâini când aud refrenul, dar nu așa cum i se întâmplă Andrei când e în juriul “Românii au talent”, ci de groază, ca la pisicile alea care își scot ghearele și li se încovoaie spatele!

Atât de tare mă enervează piesa aia încât nici nu-ți dau link! :-)

Singura amintire pe care o am din copilărie cu această melodie este o reclamă extrem de enervantă, pe Radio Brașov cred, la B.T.T. sau altă agenție de turism, nu mai țin minte exact. Poate își amintesc Ovidiu sau Daia, că sigur le-a bântuit copilăria, brașoveni fiind.

Piesa este în limba franceză și a fost hit internațional în 1988. Când vezi coperta acestui single o să ți se facă frică și ție… PS: Domnul ciudat din poză este o doamnă.

Până la Indila “Derniere Danse” mi-a fost frică de muzica în limba franceză din cauza lui “Voyage, voyage”. Poate cu excepția lui Stromae… Ok, și a MC Solaar, dar nu se pune, că e hip-hop :-)

Vă rog nu mai dați play la “Voyage, voyage” până în 2088.