Randi Visator

VIDEOCLIP: RANDI – Visator

M-a lovit rău de tot piesa asta Randi – Visător! Și videoclipul îmi place, e plin de locuri comune dar acestea sunt potrivite versurilor scrise de artist și simplitatea asta este de aplaudat.

Piesa e compusă de Randi pe o orchestrație Vlad Lucan [ex-Agresiv, ex-Lukone]. Atmosfera videoclipului îmi amintește de alt visător – Laurențiu Duță. Versurile melodiei duc spre clasicul ”Imagine” al lui John Lennon – mi-a plăcut în mod special versul ”Cum ar fi să creadă toți într-un singur Dumnezeu?”.

De asemenea observ câteva teme pe care Randi le preferă: străzile cu oameni ocupați, copiii și corurile de copii, imaginile în slow-motion. Le vezi pe toate și în videoclipul Morandi ”Angels” din 2007.

Concluzia mea este că acest videoclip are o grămadă de influențe, dar artiștii de la care s-a inspirat sunt bine aleși iar rezultatul este superb! Vă invit să mai dăm o dată play!

Randi ”Visător”

Vezi aici un montaj video care a promovat acest videoclip, cu Maia Mongestern, Delia Matache, Alexandru Arșinel, What’s Up, Adda, Mișu Găinușă, Alexandra Stan, Stela Popescu și mulți alții.

‘Visator este o piesa la care tin foarte mult si prin care vreau sa transmit un mesaj important: sa indemn oamenii sa viseze la o lume mai buna, sa nu le fie teama sa-si urmeze pasiunile. De aceea ma bucur si le multumesc din suflet tuturor oamenilor frumosi care s-au alaturat proiectului nostru video si au acceptat sa vorbeasca despre o lume mai buna. Cred ca este important ca noi, persoanele publice, sa transmitem un mesaj pozitiv oamenilor care ne urmaresc’, spune artistul despre videoclipul Randi – Visător.