BLOGS: Articole pe care le recomand – 21 iunie 2015

Colecție de articole adunate de pe blogurile românești și internaționale, care mi-au plăcut și pe care vi le recomand:

Bloguri românești:

Tolo despre prima zi ICEEfest 2015 și dezbaterea deschisă de el pe marginea comentariilor de pe publicațiile online românești [și internaționale]: Agnostici și reconfortanți.

Răzvan a scris mai multe cărți și dezvăluie câteva dintre învățăturile pe care le-a tras, pe pielea proprie: Pe scurt, despre cum publici o carte.

Iulian susține că noua aplicație Facebook Instant Articles va omorî, într-un final, site-urile web: Ziua când domeniile .com .ro .orice au murit. Personal nu cred că se va întâmpla asta, iar dacă conținutul web va dispărea în favoarea aplicațiilor [mobile sau de orice alt fel] se va întâmpla în câțiva ani, nu într-o zi.

Livia ne face poftă de niște Sprite Hip-Hop care, din păcate, nu va ajunge și în România: Obey Your Verse.

Costin a scris probabil cel mai complet articol despre festivalul ICEEfest de anul acesta: Despre ICEEfest și inutilitatea lui.

Brad are o idee simpatică rău – să studieze muzica și textele imnurilor naționale pentru a afla ce-i mână pe aceștia în luptă :-) Sau, măcar, ce fel de oameni sunt cei care cântă acele imnuri: Viitor sau trecut, pace sau dușmănie?

Site-uri internaționale:

The Next Web face o sinteză a site-urile care au adoptat noua modă în grafica online: Card-urile.

Paul Brummer scrie despre Emil Gal, antreprenorul român care a reușit să lanseze un produs digital pe piața internațională și să adune deja peste 1 milion de euro: Povești românești de succes în Marea Britanie.

The Sidney Morning publică un articol interesant care propune o altă abordare a educației în școlile australiene: Sporirea capacității de învățare și memorare prin muzică.

Success.com zice că nu avem nevoie de mai mult timp, așa cum credem cu toții în fiecare zi, ci de mai multă energie.

BGR scrie un articol cam tendențios, care are câteva informații corecte dar trage niște concluzii exagerate: Cum ne-au păcălit căștile Beats by Dre.

FOTO: Getty Images via Tedoo.ro