Bloguri articole

ONLINE: Articole pe care le recomand – 15 septembrie 2015

S-au adunat multe pe lista mea de pe Pocket. Iată-le pe cele mai interesante:

Blogosfera Românească

Marta Ușurelu s-a enervat un pic, dar jur că zice bine: Lipsa de leadership.

Cristian China Birta îi laudă pe cei patru vloggeri care au fost cooptați de Disney România să promoveze ”Descendenții”, un nou serial pe Disney Channel: Ce ispravă credeți că au făcut?

Diana Colțofean are o serie de articole în care aduce la lumină melodiile care i se par ei că merită mai multă atenție, deși nu au avut succes comercial: Subevaluatele #2

BinePa.ro a făcut o selecție a celor mai frumoase vloggerițe din România, motiv să descopăr oameni noi: Top 10 cele mai frumoase vloggerițe.

Anca Budinschi are un editorial extins care mi-a mers la inimă: O meserie de care mai avem nevoie.

Dragoș Manac pe Medium: Românul față în față cu imigrațiunea.

Cristina Chipurici are și ea lista ei, ca și lista asta pe care o citiți acum: Lectură de weekend #22

Presa Internațională

Om’Mas Keith este un artist de culoare din Statele Unite, câștigător al unui premiu Grammy pentru o piesă pe albumul lui Frank Ocean: Poate nu-ți pasă de Grammy dar ar trebui să-ți pese.

Billboard a publicat un articol referitor la vedete care fac endorsement produselor din industria fashion, cu cifre care arată că au ridicat fiecare brand promovat dar, mai mult de atât campaniile respective le-au făcut bine și lor, artiștilor: Cum a devenit industria fashion o nouă sursă de venit pentru muzicieni.

Music Industry Blog insistă pe ideea că fanii din secolul 21 nu mai vor MULT, ci BUN: De ce nișele muzicale sunt următoarele investiții bune.

Digital Music News ne anunță că YouTube crește cu 60% mai mult decât toate celelalte servicii de audio streaming combinate la un loc!

CD Baby este un serviciu dedicat artiștilor independenți, iar articolele lor sunt într-adevăr de ajutor: Cinci modalități să învii pagina ta Facebook.